EEN KLAS VOL GELUK

EEN KLAS VOL GELUK

Met de  workshop “Een klas vol geluk” wil Kinderpraktijk Inmind het welbevinden van leerlingen en docenten op school verbeteren. Scholen moeten nog fijnere plekken worden, waar iedereen op een positieve manier met elkaar omgaat, waar hoop is, de focus ligt op kansen in plaats van tekortkomingen en op mogen ‘zijn’ in plaats van ‘worden’.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de volgende 8 onderwerpen je gelukkig maken:
-Dankbaarheid
-Positiviteit
-Fijne relaties met anderen
-Geven/Vriendelijk zijn
-Flow/Helemaal op kunnen gaan in iets
-Mindfulness/Yoga
-Beweging/Sport/Gezond eten
-Weten waar je goed in bent/Zelfvertrouwen

Tijdens de workshop gaan we veel leuke, uitdagende, creatieve en ontspannen activiteiten doen waarin wordt ingespeeld op de bewustwording rondom het thema ‘Geluk’ en ‘Geluk in de klas’.

Onderwerpen als vertrouwen, dankbaarheid, positief roddelen, houden van jezelf, meebewegen met een ander, positief petje versus zeurpetje, in het hier en nu, zelfvertrouwen, flow, jouw ideale situatie, fouten maken is oké, geven is fijn, een mooie boodschap en de spiegel komen hierin aan bod.

De workshop is geïnspireerd op de acht bovenstaande wetenschappelijk bewezen onderwerpen die gelukkig maken.
Beweging, creativiteit, yoga, dans en muziek, combatyoga, mindfulness en relaxatie zijn belangrijke elementen voor het leren van de lessen en dit maakt de lessen ook gelijk een stuk leuker!

Wil jij in jouw klas geluk echt gaan ervaren, werken aan saamhorigheid en een succesvolle groepsdynamica en jouw leerlingen de mooiste levenslessen meegeven voor de toekomst?

Kinderpraktijk Inmind denkt graag mee voor een mooi passend aanbod!

Laten we met z’n allen een gelukkige, liefdevolle wereld maken