Combat Tieneryoga weerbaarheidstraining

Combat Tieneryoga weerbaarheidstraining

Combat Tieneryoga is een 7-weekse training voor weerbaarheid & zelfvertrouwen!

Binnen deze training worden technieken uit de martial arts (vechtsport) en yoga met elkaar worden verbonden.
Combat Tieneryoga maakt je fysiek, emotioneel en mentaal sterker. Het stimuleert je om je grenzen te verleggen en weerbaarder te worden. Naast flexibiliteit, balans en kracht wordt er bij Combat Tieneryoga gewerkt aan concentratie, uithoudingsvermogen en zelfbeheersing zonder dat er sprake is van vechten met fysiek contact.

Yoga en Martial Arts lijken op het eerste gezicht twee uitersten die niet te combineren zijn. Echter vechtsporters kunnen zich afleidende emoties niet veroorloven in de ring. Ze moeten kalm en geconcentreerd blijven. Dit alles heeft te maken met doorzetten, uithouden, kalm en bedachtzaam zijn. Yogi’s staan bekend om hun enorme kracht in het lichaam en in de geest om zo het evenwicht in de uitdagende houdingen te bereiken en behouden. Yoga is verbinden. Bij Combat Tieneryoga worden de technieken van beiden met elkaar verbonden.

Een  Combat Tieneryogales omvat de onderdelen reflectie, opwarmen, affirmatie, combatspelletjes, combatyoga flowserie op muziek, een eindontspanning en een verwerkingsopdracht.

De lessen worden gegeven aan de hand van thema’s, zoals zelfbeheersing, evenwichtigheid, strijdvaardigheid, kracht, uithoudingsvermogen en heldhaftigheid.

Combat Tieneryoga is uitermate geschikt voor iedereen die uitgedaagd willen worden. Naast dat je meer zelfvertrouwen krijgt en weerbaarder wordt, is het ook nog eens superleuk om te doen.

Combat Tieneryoga wordt aangeboden als een 7-weekse Weerbaarheidstraining gericht op het vergroten van fysieke, emotionele en mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen.

De training is ook uitermate geschikt als Weerbaarheidstraining op bijvoorbeeld scholen in het Primair en Voortgezet Onderwijs en binnen Centra voor Jeugd en Gezin.