Combat Tieneryoga Weerbaarheidstraining

Combat Tieneryoga Weerbaarheidstraining

Combat Tieneryoga, een training voor weerbaarheid en zelfvertrouwen!

Binnen deze training worden technieken uit de martial arts (vechtsport) en yoga met elkaar verbonden.
Combat Tieneryoga maakt je fysiek, emotioneel en mentaal sterker. Het stimuleert je om je grenzen te verleggen en weerbaarder te worden. Naast flexibiliteit, balans en kracht wordt er tijdens Combat Tieneryoga gewerkt aan concentratie, uithoudingsvermogen en zelfbeheersing zonder dat er sprake is van vechten met fysiek contact.

Yoga en Martial Arts lijken op het eerste gezicht twee uitersten die niet te combineren zijn. Echter vechtsporters kunnen zich afleidende emoties niet veroorloven in de ring. Ze moeten kalm en geconcentreerd blijven. Dit alles heeft te maken met doorzetten, uithouden, kalm en bedachtzaam zijn. Yogi’s staan bekend om hun enorme kracht in het lichaam en in de geest om zo het evenwicht in de uitdagende houdingen te bereiken en behouden. Yoga is verbinden. Bij Combat Tieneryoga worden de technieken van beiden met elkaar verbonden.

Een Combat Tieneryogales omvat de onderdelen reflectie, opwarmen, affirmatie, combatspelletjes, combatyoga flowserie op muziek, een eindontspanning en een verwerkingsopdracht.

De lessen worden gegeven aan de hand van thema’s, zoals bijvoorbeeld zelfbeheersing, evenwichtigheid, strijdvaardigheid, kracht, uithoudingsvermogen en heldhaftigheid.

Combat Tieneryoga is uitermate geschikt voor bovenbouwleerlingen in het Primair Onderwijs of tieners op het Voortgezet Onderwijs die graag uitgedaagd willen worden. Naast dat je er meer zelfvertrouwen van krijgt en weerbaarder wordt, is het ook nog eens superleuk om te doen!

Combat Tieneryoga is een complete 7-weekse training gericht op het vergroten van fysieke, emotionele en mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Heeft u voor uw klas meer voorkeur voor een workshop, uiteraard kan dat ook! Kinderpraktijk Inmind denkt graag met u mee in het komen tot een passend aanbod, helemaal naar eigen behoefte en wens!